Microfilmare

Microfilmare

 • ~ Echipamente de microfilmare
 • ~ Echipamente de vizualizare, inspectie si control in procesul de microfilmare
 • ~ Echipamente de scanare a microfilmelor si microfiselor.
 1. ScanPro 2200 - scaner microfilm

  ScanPro 2200 - scaner microfilm


  CERERE - OFERTA DE PRET

  ScanPro 2200 este un sistem de scanre microfilme ieftin și de înaltă performanță. ScanPro 2200 este în acest moment scanerul pentru microfilm cel mai ales de bibliotecile, universitățile și cercetătorii care se confruntă cu bugete mici. Dacă sunteți în căutarea unui scanner de microfilm și nu aveți nevoie de caracteristici de scanare automate ScanPro 2200 este ceea ce căutați.

  Află mai mult
 2. ScanPro 3000 - scaner microfilm

  ScanPro 3000 - scaner microfilm


  CERERE - OFERTA DE PRET

  ScanPro 3000 aduce tehnologia Ultra High Definition de scanare pentru microfilme cu un senzor de captură fără precedent de 26 megapixeli pentru a permite imagini digitale de calitate ale arhivei pentru toate formele de microfilm. Noile capabilități ale senzorului sunt cele mai mari dintre toate scanerele de microfilm, iar imaginile vor putea fi imprimate la peste 500 dpi pe o pagină A4, făcând din ScanPro 3000 scanerul de microfilm cu cea mai mare rezolutie optica de scanare si cu cea mai clară imagine.

  Află mai mult
 3. ScanPro i9300 - scaner microfilm

  ScanPro i9300 - scaner microfilm


  CERERE - OFERTA DE PRET

  ScanPro i9300 aduce tehnologia Ultra High Definition de scanare pentru microfilme cu un senzor de captură fără precedent de 26 megapixeli pentru a permite imagini digitale de calitate ale arhivei pentru toate formele de microfilm. Capabil de a identifica ”blips” de pe marginea rolelor de microfilm pentru a ușura indexarea imaginilor capturate și regăsirea acestora pe microfilm.

  Află mai mult
 4. Kodak Imagelink RA 134NXEO 16mm x 30.5mm

  Kodak Imagelink RA 134NXEO 16mm x 30.5mm


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Probabil cel mai folosit film in acest moment pe piata. Ofera atat rezistenta in timp, LE500 Rated Media, cat si grosimea mai mare a filmului care permite manipularea mai usoara pentru operator.

  Află mai mult
 5. Kodak Imagelink RA 334NXDM 16mm x 66m

  Kodak Imagelink RA 334NXDM 16mm x 66m


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Probabil cel mai folosit film in acest moment pe piata. Ofera atat rezistenta in timp, LE500 Rated Media, cat si o lungime potrivita pentru arhivare unei cantitati mari de imagini pe o singura rola.

  Află mai mult
 6. Microfilm Scanner FlexScan

  Microfilm Scanner FlexScan


  CERERE - OFERTA DE PRET

  FlexScan Scanner

  Scanner de microfilme 3 in 1… Un Scanner… Mai multe funcții…

  FlexScan este un scaner de microfilme multi-format, având un buget prietenos acest scaner pentru microfilm de producție oferă un pachet complet cuprinzând hardware, software, instruire și sprijin pentru a vă oferi cea mai bună soluție pentru proiecte de conversie.

  Află mai mult
 7. Microfilm Scanner Eclipse

  Microfilm Scanner Eclipse


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Scannerul pentru microfilme Eclipse este lider mondial la nivelul scanerelor de producție ... Conceput pentru utilizare în producție soluția oferită de scanerul de microfilm Eclipse pentru role de 16/35mm cuprinde un pachet complet cuprinzând hardware, software, training și suport. Oferă cel mai rapid transfer și cea mai mare calitate pentru imagini digitale ale microfilmelor. Sistemele Eclipse includ Scanner, PC-ul, lentile de înaltă rezoluție, NextStar PLUS Software, instruire și suport pe termen lung.

  Află mai mult
 8. Solar 2000 Microfilm Reader

  Solar 2000 Microfilm Reader


  CERERE - OFERTA DE PRET
  Proiecţie din spate, ecran de dimensiune DIN A3, ocupă spaţiu puţin pe birou, lentile cu zoom reglabil (10x-24x, 22x-36x), rotire cu 360 grade a imaginii vizualizate. Acceptă role de film de 16mm si 35mm, microfişe, 3M şi C-clip. Transportul rolelor de film se poate face motorizat sau manual. Prin faptul că se pot alege diverse suporturi pentru microfilme şi uşurinţa de folosire, veţi avea în Reader2000 un cititor universal indeal pentru bibliotecile publice. Află mai mult
 9. solar a3 ultravison

  Solar A3 Ultravision


  CERERE - OFERTA DE PRET
  Proiecţie din faţă, ecran de dimensiune DIN A3, ocupă spaţiu puţin pe birou, lentile cu zoom reglabil 10x-24x, rotire cu 360 grade a imaginii vizualizate. Acceptă role de film de 16mm si 35mm şi C-clip. Află mai mult

Cluj-Napoca, Zalau, Baia-Mare, Satu Mare, Maramures, Salaj, Campia Turzii, Turda, Dej, Gherla,  Bistrita, Nasaud, Targu Mures, Preturi, Brasov, Alba Iulia, Sibiu, 
 Jibou, Marghita, Simleu Silvaniei, Cehu Silvaniei, Borsa, Pret,  Sighetu Marmatiei, Sighet, Viseu, Cavnic, Targu Lapus, Floresti, Gilau, Apahida, Aiud, Oradea, Carei, Alesd, Sangeorz Bai, Bulz, Rodna, Ludus, Iernut, Huedin, Baia Sprie, Beclean, Nucet, Salonta, Teius, Zlatna, Abrud, Baia de Aries, Cugir, Blaj, Preturi, Campeni, Sebes, Ocna Mures, Deva, Arad, Timisoara, Medias, Sighisoara, Odorheiu Secuiesc, Seini, Alexandria, Pret