Scanner de Microfilm - Microfilmare

Scanner de Microfilm

 1. ScanPro 2200 - scaner microfilm

  ScanPro 2200 - scaner microfilm


  CERERE - OFERTA DE PRET

  ScanPro 2200 este un sistem de scanre microfilme ieftin și de înaltă performanță. ScanPro 2200 este în acest moment scanerul pentru microfilm cel mai ales de bibliotecile, universitățile și cercetătorii care se confruntă cu bugete mici. Dacă sunteți în căutarea unui scanner de microfilm și nu aveți nevoie de caracteristici de scanare automate ScanPro 2200 este ceea ce căutați.

  Află mai mult
 2. ScanPro 2200Plus - scaner microfilm

  ScanPro 2200Plus - scaner microfilm


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Scanerul pentru microfilme ScanPro 2200Plus este sistemul perfect pentru vizualizare, scanare și imprimare utilizabil cu toate microformele: microfișă, rolă de film de 16/35mm, micro-opace, micro-cărți, ultra-fișă și carduri cu diafragmă. Scannerul de microfilme ScanPro 2200Plus utilizează sisteme de transport film mixte care rămân pe ScanPro la schimbarea tipuri de film. Acești transportatori sunt conceputi pentru a evita zgarierea filmului. ScanPro2200Plus este construit pentru aplicatii de utilitate publică, și oferă ghidaje pentru film care asigura un control excepțional de poziționare ale filmului. ScanPro2200Plus ofera posibilitatea de scanare automata.

  Află mai mult
 3. ScanPro 3000 - scaner microfilm

  ScanPro 3000 - scaner microfilm


  CERERE - OFERTA DE PRET

  ScanPro 3000 aduce tehnologia Ultra High Definition de scanare pentru microfilme cu un senzor de captură fără precedent de 26 megapixeli pentru a permite imagini digitale de calitate ale arhivei pentru toate formele de microfilm. Noile capabilități ale senzorului sunt cele mai mari dintre toate scanerele de microfilm, iar imaginile vor putea fi imprimate la peste 500 dpi pe o pagină A4, făcând din ScanPro 3000 scanerul de microfilm cu cea mai mare rezolutie optica de scanare si cu cea mai clară imagine.

  Află mai mult
 4. Microfilm Scanner Eclipse

  Microfilm Scanner Eclipse


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Scannerul pentru microfilme Eclipse este lider mondial la nivelul scanerelor de producție ... Conceput pentru utilizare în producție soluția oferită de scanerul de microfilm Eclipse pentru role de 16/35mm cuprinde un pachet complet cuprinzând hardware, software, training și suport. Oferă cel mai rapid transfer și cea mai mare calitate pentru imagini digitale ale microfilmelor. Sistemele Eclipse includ Scanner, PC-ul, lentile de înaltă rezoluție, NextStar PLUS Software, instruire și suport pe termen lung.

  Află mai mult
 5. Microfilm Scanner FlexScan

  Microfilm Scanner FlexScan


  CERERE - OFERTA DE PRET

  FlexScan Scanner

  Scanner de microfilme 3 in 1… Un Scanner… Mai multe funcții…

  FlexScan este un scaner de microfilme multi-format, având un buget prietenos acest scaner pentru microfilm de producție oferă un pachet complet cuprinzând hardware, software, instruire și sprijin pentru a vă oferi cea mai bună soluție pentru proiecte de conversie.

  Află mai mult
 6. UScan, Multiformat Microfilm Scanner

  UScan, Multiformat Microfilm Scanner


  CERERE - OFERTA DE PRET
  Scanner pentru microfilme multi-format: rola microfilm, microfisa, etc. Scaneaza color, greyscale sau bitonal. Salveaza pe stick, calculator sau in retea. Interfata touch. Află mai mult

Cluj-Napoca, Zalau, Baia-Mare, Satu Mare, Maramures, Salaj, Campia Turzii, Turda, Dej, Gherla,  Bistrita, Nasaud, Targu Mures, Preturi, Brasov, Alba Iulia, Sibiu, 
 Jibou, Marghita, Simleu Silvaniei, Cehu Silvaniei, Borsa, Pret,  Sighetu Marmatiei, Sighet, Viseu, Cavnic, Targu Lapus, Floresti, Gilau, Apahida, Aiud, Oradea, Carei, Alesd, Sangeorz Bai, Bulz, Rodna, Ludus, Iernut, Huedin, Baia Sprie, Beclean, Nucet, Salonta, Teius, Zlatna, Abrud, Baia de Aries, Cugir, Blaj, Preturi, Campeni, Sebes, Ocna Mures, Deva, Arad, Timisoara, Medias, Sighisoara, Odorheiu Secuiesc, Seini, Alexandria, Pret