Echipamente Tipar Digital Color

Tipar Digital Color

Tipar Digital Color

 1. Echipament tipar digital color Xerox C60/C70

  Echipament tipar digital color Xerox C60/C70


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Echipamentul color Xerox® C60/C70 vă va permite să realizaţi aplicaţii dintre cele mai diverse, în condiţii optime de calitate a imaginii. Adaptându-se constant la ritmul de creştere al afacerii dvs., această soluţie completă este capabilă să crească productivitatea oricărui mediu de lucru. Copiator Multifunctional Color de productie, ideal pentru un Print Shop (Copy Center), cu lucrari de arta grafica (Graphic Arts). Functii de printare, copiere si scanare la rezolutii inalte. Poti executa afise, fotografii, flyere, brosuri toate color si la o calitate inalta. Finisaje direct din copiator. Dimensiuni de pana la SRA3, printare pe carton de 300g, lucios, mat, foto, texturat. 

   

  ETICHETE - Date Variabile, Foi cu antente

  Află mai mult
 2. Xerox Versant 180

  Xerox Versant 180


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Presa Xerox ® Versant 180 vă poate ajuta să obțineți mai mult cu resursele și timpul pe care le aveți la dispoziție. Veţi fi mai competitivi şi veţi putea asigura un număr mare de lucrări de înaltă calitate mai rapid şi mai eficient.

  Află mai mult
 3. xerox 800

  Echipament tipar digital color Xerox 800i/1000i


  CERERE - OFERTA DE PRET

   Presele color Xerox® 800i/1000i vă ajută să îmbunătăţiţi creativitatea şi impactul materialelor, imprimate cu o a cincea staţie de imprimare opţională care vă permite să aplicaţi unul dintre cele trei tonere speciale disponibile – tonerul transparent, pentru efecte fluide sau de tipul unor puncte, tonerul în nuanţă auriu metalic sau argintiu metalic – pentru a putea realiza lucrări de valoare mai mare, cu un potenţial de profit superior.

  Află mai mult
 4. Echipament tipar digital color Xerox Color 8250

  Echipament tipar digital color Xerox Color 8250


  CERERE - OFERTA DE PRET

  O soluţie fiabilă şi flexibilă, special concepută pentru un mediu de imprimare divers. Xerox® Color 8250 este alegerea inteligentă pentru a obţine de fiecare dată materiale color cu aspect profesional, de calitate superioară.

   

   

  ETICHETE - Date Variabile, Foi cu antente

  Află mai mult
 5. Igen4

  Echipament tipar digital color Xerox Igen5


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Xerox iGen5 - Cea mai performanta Presa Digitala Color existenta. Calitate si automatizare la nivele nemaintalnite. Cel mai mic cost per print color posibil, cu tehnologia ProfitAccelerator. Tipareste orice, oricat, oriunde, oricand, in orice volume, totul Color la cele mai inalte standarde. Finisaje direct din copiator. Dimensiuni de pana la 35x56cm, printare pe carton de 350g, lucios, mat, foto, texturat. Viteza de pana la 6600 pagini color / ora, destule tavi pentru a acoperi gama de materiale, Gama de controllere performante.


  ETICHETE - Tiraj, Color, Editura, Tipar, Tipografie

  Află mai mult

Cluj-Napoca, Zalau, Baia-Mare, Satu Mare, Maramures, Salaj, Campia Turzii, Turda, Dej, Gherla,  Bistrita, Nasaud, Targu Mures, Preturi, Brasov, Alba Iulia, Sibiu, 
 Jibou, Marghita, Simleu Silvaniei, Cehu Silvaniei, Borsa, Pret,  Sighetu Marmatiei, Sighet, Viseu, Cavnic, Targu Lapus, Floresti, Gilau, Apahida, Aiud, Oradea, Carei, Alesd, Sangeorz Bai, Bulz, Rodna, Ludus, Iernut, Huedin, Baia Sprie, Beclean, Nucet, Salonta, Teius, Zlatna, Abrud, Baia de Aries, Cugir, Blaj, Preturi, Campeni, Sebes, Ocna Mures, Deva, Arad, Timisoara, Medias, Sighisoara, Odorheiu Secuiesc, Seini, Alexandria, Pret