Echipamente Tipar Digital Color

Tipar Digital Color

Tipar Digital Color

 1. Echipament tipar digital color Xerox C60/C70

  Echipament tipar digital color Xerox C60/C70


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Echipamentul color Xerox® C60/C70 vă va permite să realizaţi aplicaţii dintre cele mai diverse, în condiţii optime de calitate a imaginii. Adaptându-se constant la ritmul de creştere al afacerii dvs., această soluţie completă este capabilă să crească productivitatea oricărui mediu de lucru. Copiator Multifunctional Color de productie, ideal pentru un Print Shop (Copy Center), cu lucrari de arta grafica (Graphic Arts). Functii de printare, copiere si scanare la rezolutii inalte. Poti executa afise, fotografii, flyere, brosuri toate color si la o calitate inalta. Finisaje direct din copiator. Dimensiuni de pana la SRA3, printare pe carton de 300g, lucios, mat, foto, texturat. 

   

  ETICHETE - Date Variabile, Foi cu antente

  Află mai mult
 2. xerox 1000

  Echipament tipar digital color Xerox 800/1000


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Xerox 800/1000 - Presa Digitala Color de productie,Tonerul EA(Emulsion Aggregation) ofera o paleta larga de culori, imprimari protejate UV. Functii de printare, copiere si scanare la rezolutii inalte. Tipareste afise(rezistente UV), fotografii, flyere, brosuri, Date Variabile, toate color si la o calitate inalta si cu un cost per print redus. Finisaje direct din copiator. Dimensiuni de pana la SRA3, printare pe carton de 350g, lucios, mat, foto, texturat. Viteza de pana la 100 ppm, 4 tavi + tava manuala de alimentare cu hartie, Gama de controllere performante.


  ETICHETE - Tiraj, Color, Editura

  Află mai mult
 3. Igen4

  Echipament tipar digital color Xerox Igen5


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Xerox iGen5 - Cea mai performanta Presa Digitala Color existenta. Calitate si automatizare la nivele nemaintalnite. Cel mai mic cost per print color posibil, cu tehnologia ProfitAccelerator. Tipareste orice, oricat, oriunde, oricand, in orice volume, totul Color la cele mai inalte standarde. Finisaje direct din copiator. Dimensiuni de pana la 35x56cm, printare pe carton de 350g, lucios, mat, foto, texturat. Viteza de pana la 6600 pagini color / ora, destule tavi pentru a acoperi gama de materiale, Gama de controllere performante.


  ETICHETE - Tiraj, Color, Editura, Tipar, Tipografie

  Află mai mult
 4. Xerox IJP 2000

  Xerox IJP 2000


  CERERE - OFERTA DE PRET

  Noul echipament pentru formate mari, IJP 2000 ce permite tipărirea de aplicații complexe, personalizate, la viteze foarte mari și la o calitate superioară, pe o gamă largă de tipuri de hârtie - de la hârtia cretată, satinată sau autocolantă și până la plastic și material textil pentru banere.

  Află mai mult

Cluj-Napoca, Zalau, Baia-Mare, Satu Mare, Maramures, Salaj, Campia Turzii, Turda, Dej, Gherla,  Bistrita, Nasaud, Targu Mures, Preturi, Brasov, Alba Iulia, Sibiu, 
 Jibou, Marghita, Simleu Silvaniei, Cehu Silvaniei, Borsa, Pret,  Sighetu Marmatiei, Sighet, Viseu, Cavnic, Targu Lapus, Floresti, Gilau, Apahida, Aiud, Oradea, Carei, Alesd, Sangeorz Bai, Bulz, Rodna, Ludus, Iernut, Huedin, Baia Sprie, Beclean, Nucet, Salonta, Teius, Zlatna, Abrud, Baia de Aries, Cugir, Blaj, Preturi, Campeni, Sebes, Ocna Mures, Deva, Arad, Timisoara, Medias, Sighisoara, Odorheiu Secuiesc, Seini, Alexandria, Pret