Produsele oferite de societatea noastra

Echipamentele pe care le oferim sunt noi, beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si sunt produse de cei mai importanti producatori din domeniul respectiv.
Echipamente de Scanare Documente pana la A3
Va putem oferi echipamente de scanare documente volante, cu alimentare automata prin ADF. Echipamentele de acest tip pe care le putem furniza, sunt produse de catre Fujitsu, Panasonic, Kodak si Canon.

Vezi mai multe informatii aici.  

Echipamente de Scanare Documente A2, A1 si A0
Va putem oferi echipamente de scanare documente de format mare, planuri de constructii si planse tehnice. Echipamentele incep de la dimensiuni A2, A1, A0 si pot scana documente chiar si de 1.5m latime.

Vezi mai multe informatii aici.  

Echipamente de Scanare Carte si Documente Legate
Echipamentele de scanare a documentelor legate sau mai exact scannerele de carti sunt ideale pentru transformarea in digital a acestora. Oferim scannere de la dimensiuni A3 pana la A0, manuale sau chiar si automate. 

Vezi mai multe informatii aici.  

Echipamente de Scanare Microfilme

Daca ai nevoie de un scanner pentru microfilme, nu ezita sa apelezi la noi. Oferim atat echipamente pentru vizualizare rapida cat si echipamente industriale de scanare a microfilmelor. 

Vezi mai multe informatii aici.  

Echipamente de microfilmare
Daca ai documente cu caracter permanent si doresti sa le microfilmezi, noi iti putem oferi echipamentele necesare. Echipamente de scriere a microfilmelor de 16mm si 35mm cat si microfise. 

Vezi mai multe informatii aici.