Produsele oferite de societatea noastra

Echipamentele pe care le oferim sunt noi, beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si sunt produse de cei mai importanti producatori din domeniul respectiv.

Oferim o gama variata de echipamente care vor fi intotdeauna atent alese pentru recomandare in functie de necesitatile specifice fiecarui beneficar al solutiilor noastre.

In functie de necesitatile de scanare, imprimare sau copiere intotdeauna va vom oferi o solutie principala pentru rezolvarea acestora alaturi de solutii alternative care sa corespunda in mare masura unor dorinte de performanta sau de cost ale beneficiarului.

Echipamente automate pentru scanarea documentelor pana la format A3

Va putem oferi echipamente de scanare documente volante, cu alimentare automata prin ADF. Echipamentele de acest tip pe care le putem furniza, sunt produse de catre Fujitsu, Panasonic, Kodak si Canon.

Echipamente de scanare documente format mare
Va putem oferi echipamente de scanare documente de format mare, planuri de constructii si planse tehnice, dar si documente istorice fragile de gen harti, stampe. Echipamentele pot scana documente de diverse dimensiuni pornind de la un format A4 pana la formate mai mari de A0, chiar si de 1.520mm latime. 

Scanner foarte rapid pentru planse CAD, GIS

Scanner pentru documente fragile de mari dimensiuni 

Scanner fara contact pentru documente fragile, deteriorate

Echipamente de scanare carte, ziare, alte documente legate
Echipamentele de scanare a documentelor legate sau mai exact scannerele de carti sunt ideale pentru transformarea in format digital a acestora. Oferim scannere de la dimensiuni A3 pana la A0, manuale sau chiar si automate. 

Scanner de carte manual

Scanner de carte semiautomat si automat

Scanner de carte si ziare

Echipamente de scanare microfilme
Daca ai nevoie de un scanner pentru microfilme, nu ezita sa apelezi la noi. Oferim atat echipamente pentru vizualizare rapida cat si echipamente industriale de scanare a microfilmelor. 

Scanner pentru microfilme si microfise e-Image Data ScanPro 

Echipamente multifunctionale pentru birou si pentru productia de documente alb-negru si color

Oferim diverse echipamente multifunctionale de birou pentru copierea, imprimarea sau scanarea documentelor, dar si echipamente pentru productie in tiraj ridicat de diverse materiale color sau alb-negru

Sistem multifunctional pentru documente de mari dimensiuni (planse, harti)

Sistemele multifunctionale pentru planse sau harti pe care le oferim se bazeaza pe scannerele WideTek36CL, dar nu numai. Aceste sisteme de multiplicare pot sa porneasca de la un plotter existent (in functie de model), dar putem oferi si sisteme complete.

Scanner cu functii de scanare si copiere