Scanner Format Mare | Scaneaza Planuri si Desene Tehnice!

Echipamente pentru scanarea documentelor tehnice si a hartilor

Societatea noastra va poate ajuta in procesul de a scana plansele pe care le detineti (planse tehnice, planse arhitecturale, harti) cu ajutorul unui scanner de format mare. Un astfel de scanner este util in creearea unei arhive digitale pe langa arhiva fizica deoarece ofera un acces mai rapid la plansa dorita in arhive cu cantitati mari de documente.

Scannerele pentru documente de format mare pot fi integrate alaturi de imprimante format mare HP DesignJet, Canon imagePROGRAF sau Océ pentru a obtine un sistem de copiere, scanare si plotare inkjet sau laser, albnegru si color.

Scannerele WideTek CL sunt scannere rapide cu senzor CIS color. Rezolutia optica de pana la 1200dpi, designul compact si sursa de lumina bazata pe LED il recomanda pentru digitalizarea rapida a planselor CAD si GIS sau a altor tipuri de documente cu format mare.

Scanner rapid pentru planse cu senzor CIS

Scannerele WideTek cu senzor CCD ofera imagini de inalta calitate dupa documente istorice fragile de gen harti, stampe. Modul de manipulare a documentelor va oferi intotdeauna siguranta necesara ca acestea nu vor fi deteriorate in timpul scanarii.

 Scanner planse, harti, stampe fragile cu senzor CCD

Scanerele pentru documente deteriorate si fragile sunt proiectate incat sa ofere protectie maxima documentului scanat. Acestea sunt de tip flatbed si pot scana documente de diverse dimensiuni pana la A0 sau chiar si tablouri in rama fara ale deteriora.

  Scanner documente deteriorate si fragile

Acest sistem integreaza echipamentul pentru scanare planuri cu imprimanta inkjet sau imprimanta laser (HP DesignJet, Canon imagePROGRAF sau Océ) permitand astfel copierea, scanarea si plotarea de planuri tehnice de diverse formate sau a hartilor, alb-negru sau color.
Sistem copiere, scanare, imprimare WideTek