Scanner Format Mare | Scaneaza Planuri si Desene Tehnice!

Echipamente pentru scanarea documentelor tehnice si a hartilor

Societatea noastra va poate ajuta in procesul de a scana plansele pe care le detineti (planse tehnice, planse arhitecturale, harti) cu ajutorul unui scanner de format mare. Un astfel de scanner este util in creearea unei arhive digitale pe langa arhiva fizica deoarece ofera un acces mai rapid la plansa dorita in arhive cu cantitati mari de documente.

Scannerele pentru documente de format mare pot fi integrate alaturi de imprimante format mare HP DesignJet, Canon imagePROGRAF sau Océ pentru a obtine un sistem de copiere, scanare si plotare inkjet sau laser, albnegru si color.

WideTek 36 este un scanner rapid pentru documente de format mare cu senzor CCD color. Rezolutia optica de maxim 1200dpi, designul compact si sursa de lumina bazata pe leduri il recomanda pentru digitalizarea hartilor, stampelor sau a altor documente de format mare.

Scanner Widetek 36

WideTEK 60CL scaneaza documente tehnice cu latime maxima de 60 inchi producand imagini extraordinar de clare.  WideTEK 60CL este recomandat pentru companii sau administratie din arhitectura, inginerie, CAD, GIS, dar si pentru centre de servicii copiere.

 

Scanner WideTek 60CL

WideTek 36CL este un scanner rapid pentru documente tehnice formate mari cu senzor CIS color cu rezolutie optica de maxim 1200dpi avand un design compact cu sursa de lumina bazata pe leduri. Constructia robusta il recomanda pentru scanarea cantitatilor mari de planuri alb-negru si color.

Scanner WideTek 36CL

Acest sistem integreaza echipamentul pentru scanare planuri cu imprimanta inkjet sau imprimanta laser (HP DesignJet, Canon imagePROGRAF sau Océ) permitand astfel copierea, scanarea si plotarea de planuri tehnice de diverse formate sau a hartilor, alb-negru sau color.

Sistem copiere, scanare, imprimare WideTek

ImageAccess WideTek 25 - scanner color flatbed A2+

Scannerul flatbed A2+ WideTEK 25 este extrem de rapid și oferă imagini de înaltă rezoluție color, alb-negru sau în tonuri de gri în formate jpeg, tiff, pdf .
Scannerul de documente A2+ WideTEK 25 poate scana aproape orice: de la cărți de vizită la cărți, ziare in centru de presă, hărți, desene de construcție, documente legate, radiografii și multe altele.
Caracteristica sa cea mai unică este capacitatea de captare a suprafețelor 3D pentru controlul calității industriale și a aplicațiilor de inspecție a suprafeței. De la tipărirea cu Braille pe cutiile de medicamente la componentele SMD de pe plăcile electronice, calitatea superioară a imaginii WideTEK 25 captează fiecare detaliu.

Scanerul are nevoie de mai puțin de trei secunde pentru a scana cel mai mare format de 18,5 x 25 inci în modul plan la 300dpi și numai 12 secunde în modul 3D la 600dpi.

SMA VersaScan - scanner color pentru documente fragile

SMA VERSASCAN este un scanner flatbed portabil pentru documente de format mare fragile sau deteriorate cum ar fi ziare, fotografii, harti, desene arhitecturale si alte originale care nu pot fi scanate cu un scanner traditional.

9 + 8 =

ImageAccess WideTek 36 Art - scanner pentru tablouri

Scannerul WideTEK 36ART permite scanarea fara contact a operelor de arta cum ar fi picturile de ulei si acrilic, desenele cu acuarele, cu carbune sau pastelate la o rezolutie optica de 600dpi si de dimensiuni de pana la 914 x 1524mm.

Scannerul WideTEK 36ART a fost conceput pentru arhivarea si reproducerea operelor de arta. Muzeele isi pot digitiza colectia proprie pentru publicare pe internet sau in cataloage de arta sau pentru imprimarea ulterioara a unor copii spre vanzarea catre vizitatori. Specialistii in reprografie pot oferi servicii de digitizare a artei plastice ca serviciu.

Scanerul de arta WideTEK 36ART este un dispozitiv de productie valoroasa pentru diverse piete si aplicatii, ca de exemplu: muzee, biblioteci, galerii de arta, expozitii, case de licitatii, institutii guvernamentale care detin arhive sau colectii speciale, diverse industrii (textile, materiale de constructii).