Solutiile oferite de societatea noastra

Pe langa produse si servicii, va putem oferi solutii inteligente de management a informatiei. Ne dorim sa oferim clientilor nostri cele mai avansate solutii de procesare si intelegere a informatiilor. 

Alege oricare dintre solutiile care te intereseaza si contacteaza-ne pe email sau telefonic. 

Solutii de monitorizare presa

Solutiie noastre de monitorizare a mediilor traditionale de presa, cat si mediile digitale ( Facebook, Twitter, Youtube etc ), va asigura intelegerea tuturor informatiilor prezente in spatiul public. Afla tot ce se discuta in jurul subiectelor importante, si intelege rapid toate unghiurile problemei.

Vezi mai multe informatii aici.  

Solutii de urmarire fluxuri de informatii

Pe langa monitorizare de presa, solutia noastra functioneaza ca un adevarat analist informational. Puteti face legaturile rapid, afla de unde pornesc stirile, si pe ce canale se raspandesc. O buna solutie pentru a va proteja de stirile false ( fake news ).

Vezi mai multe informatii aici.  

Solutie de Arhiva Electronica si Registratura

Solutia pe care o propunem va va ajuta in a gestiona documentele din arhiva dumneavoastra. Ea poate fi legata de serviciile noastre de scanare sau daca doriti, puteti sa realizati aceste operatiuni in house. 

Vezi mai multe informatii aici.  

Solutie de Management a Documentelor

Solutia de Management a Documentelor este un pas in plus, pe langa solutia de Arhiva Electronica si Registratura. Preia controlul fluxurilor de documente in organizatia ta. Solutia noastra este folosita in mod curent de autoritati publice din Romania. 

Vezi mai multe informatii aici.  

Solutie de E Learning

Solutia aceasta este cea mai noua intrata in oferta societatii noastre. Intr-o lume aflata in continua miscarea, invatamantul la distanta este tot mai popular. Din considerente de lipsa de timp, tot mai multe persoane nu mai au cand sa ajunga intr-o sala de clasa. Asa ca majoritatea cursurilor de perfectionare s-au mutat online. 

Vezi mai multe informatii aici.