Aveti de scanat documente? Nu ezitati sa ne contactati!

Scanare documente in format PDF OCR, TIFF, JPEG sau chiar si word. 

Dupa scanare iti putem incarca documente in mai multe solutii de stocare electronica cum ar fi Google Drive, Microsoft Office Cloud 365 sau chiar si aplicatii avansate de arhivare electronica.

 Putem procesa cantitati mari de documente intr-un timp foarte scurt. Eliminati actualele rafturi pline de dosare prafuite, si transformati arhiva dumneavoastra intr-o biblioteca digitala de documente. 

7 + 9 =

Firmele ce doresc sa renunte la clasicele rafturi de hartii, pot profita acuma de tehnologia de arhivare digitala. Documentele se pot scana in format digital iar apoi se pot indexa si asocia metadate, in vederea regasirii cat mai usoare a fiecarui document in parte.

Arhivare Documente Digitale

Folosim scannere de documente profesionale, de la marci precum Fujitsu, Kodak, Panasonic sau Canon. Viteza ridicata a acestora ne permite scanarea unor cantitati mari de hartie foarte eficient. De asemenea folosim si scannere pentru documente fragile. Servicii de Scanare Profesionala

In functie de sectorul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Serviciile de scanare sunt ideale pentru domeniul financiar bancar, asigurari, medical sau pentru santierele si arhive de constructii.

Diferite Solutii Pentru Afaceri

Societatea noastra ofera servicii complete de management al documentelor. Scanare formate mici, scanare formate mari, indexarea documentelor si crearea de metadate. Incorporare fisiere si metadate in sisteme avansate de management al documentelor.

Scanare si arhivare electronica

Scanare profesionala de documente

Poti fi sigur ca ai ales bine sa vi la noi, cand ai o cantitate mare de documente si imagini, pentru care ai nevoie de scanare rapida.

Iti putem oferi scanare dosare, actuale sau vechi, registre, bibliorafturi, si in general toata gama de tipuri de documente existente intr-o arhiva.

Putem oferi scanare format A3 si A4. Albnegru si Color. Acceseaza acest link pentru mai multe informatii despre scanare formate mari.

Tipul de fisiere oferite clientilor

Va putem oferi mai multe tipuri de fisiere digitale pentru lucrarea dumnevoastra:

  • Fisier PDF – Toti am auzit de documente PDF. Insa ce stiu mai putini, e ca acestea sunt de mai multe tipuri, cum ar fi PDF standard raster, PDF/A sau PDF cu OCR ( recunoastere optica a caracterlor )
  • Pe langa PDF, va putem oferi fisiere de tip TIFF, JPEG sau chiar si format WORD cu recunoastere optica a caracterelor.

Puteti realiza scanarea unei cantitati foarte mari de documente la locatia clientului?

DA. Intelegem ca nu toti clientii, mai ales cei publici sau in sectoare cu limitari severe si protectie a datelor personale, pot scoate documentele din arhiva.

De aceea venim in sprijinul acestora, oferind serviciul nostru de scanare la locatia clientului.

Daca nu este precizat separat, pretul include si costurile de deplasare ale echipei de scanare si logistica de mutare a echipamentelor.

Recomandam acest serviciu mai ales pentru comenzi ce depasesc 100.000 de pagini pentru a fi eficient din punct de vedere financiar. Daca aveti mai putine documente, va vom putea estima si costurile logistice.

Puteti scana si documente mari?

Da, avem si posibilitatea de scanare formate mari. Va rugam sa accesati urmatorul link pentru informatii mai exacte despre servicii de scanare formate mari. 

Aveti o lista de preturi pentru serviciile de scanare documente?

Va recomandam sa ne trimiteti solicitarea dumneavostra, pentru a putea calcula cu exactitate costul lucrarii.

In calculul pretului intra mai multi factori, iar in functie de solicitarile dumneavoastra, va putem oferi cel mai bun pret pentru lucrarea dumneavoastra.

De asemenea, exista situatii in care, optimizand procesul de scanare a documentelor, putem sa va oferim un pret foarte scazut pentru lucrarea dumneavoastra.

Plata se poate face cash, in limitele legale, cu cardul sau prin transfer bancar.

Nu sunt din Cluj. Cum pot beneficia de serviciile dumneavoastra?

Nici o problema. Completeaza formularul de contact cu detaliile tale. Contacteaza un curier si trimite-ne cartea la adresa:

ALFASOFT SA – Strada Sarmisegetuza 21, Cluj Napoca

Colegii nostri se vor ocupa de scanarea cartii in format digital. Iti trimitem proforma pentru lucrare, iar aceasta poate fi achitata prin transfer bancar.

Daca ai o cantitate mai mare de carti, vei beneficia si de livrare gratuita pe teritoriul Romaniei, in resedintele de judet.