Servicii Scanare Carti | Livrare in Toata Tara | Pret Scazut

Vrei servicii scanare carti?

Acum poti comanda servicii de scanare carti de oriunde din Romania, chiar si din Bucuresti. Completeaza formularul urmator pentru a afla cat te costa lucrarea ta.

Daca ai o carte veche, documente legate sau alt tip de document ce nu poate fi scanat intr-un copy center, nu ezita sa ne contactezi. 

12 + 10 =

Pentru scanare carte veche nu poti folosi un multifunctional sau un centru de copiere si printare clasic. Este nevoie de echipamente profesionale ce permit scanarea materialelor fara fortarea cotorului sau afectarea integritatii acesteia in procesul de digitizare.

De ce scanare si digitzare carte?

Pe langa scanare de carte si transformarea documentului in format electronic, putem sa iti oferim si alte servicii. Putem scana acte contabile legate, documente de resurse umane cum ar fi state de plata, cat si orice alt tip de documente legate. Tipuri de documente scanate

Traseul documentelor scanate continua dupa acest proces. Serviciile oferite de societatea noastra nu se opresc aici. Putem realiza scanarea unei cantitati foarte mari de documente, si integrarea acesteia intr-o biblioteca digitala avansata.

Arhivare Electronica pt Biblioteca

Societatea noastra detine un atelier scanare si digitizare exclusiv in Romania. Pe langa scanner de carte manual, detinem un scanner de carti automat, cat si multe alte echipamente pentru scanare documente in acelasi punct de lucru.

Laborator Digitizare Documente

Serviciile de scanare documente legate si carte

Inainte de a incepe acest proces, trebuie sa stii cateva lucruri. In general, acest serviciu se adreseaza celor care doresc sa renunte la clasicele rafturi pline de dosare prafuite, carti si documente vechi.

Prin renuntare, nu inseamna ca vei arunca sau distruge aceste documente. Firmele ce doresc sa implementeze operatiunile de digitizare si arhivare electronica, pot sa isi stocheze sau mai exact sa apeleze la arhivare fizica in vederea mentinerii unei copii fizice.

Societatea noastra este specializata in procesare documente si stocare electronica a acestora. Partenerii nostrii pentru arhivare fizica,  va pot oferi servicii de arhivare fizica, in vederea obtinerii de servicii complete de management de documente.

Servicii de scanare carti pentru eliminarea rafturilor si documentelor fizice

Nu conteaza daca ai carti A3 si A4, sau chiar si A2. Noi te putem ajuta sa elimini cautarea manuala prin carti, oferind un sistem complet de scanare si arhivare a documentelor legate.

Daca doresti, iti putem uploada fisierul electronic in google drive. Daca te intereseaza un sistem avansat de arhivare electronica sau biblioteca digitala, iti putem oferi si aceasta varianta.

Transpunerea in format PDF si Word a cartilor este un seriviciu elementar.

Noi putem face mai mult si putem sa introducem metadate pentru regasirea facila a cartilor intr-un sistem electronic de arhivare.

Care este diferenta intre serviciul dumneavoastra si scanarea la un centru de printare?

In primul rand calitatea scanarii si faptul ca nu vom afecta integritatea fizica a cartilor.

Folosim echipamente avansate de digititare, ce permit scanarea unei game foarte variate de documente legate. Putem scana carti de dimensiuni A3, A4, scanare dosare legate sau volante, full color si alb negru.

Mai mult, in cadrul laboratorului de digitizare pe care il detinem, exista echipamente pentru arhivare digitala a altor tipuri de documente. Putem scana documente indiferent de format, A2, A1, A0 si alte formate mari, cu salvare in Jpg, Tiff sau PDF.

Puteti oferi si scanare color de carti?

Da, serviciul nostru ofera scanarea albnegru si color a cartilor.

Scanarea alb negru este recomandata pentru cartile tip text sau in cazul in care doriti un fisier de dimensiuni foarte reduse.

Scanarea A4 color o recomandam pentru cartile care au imagini sau layout colorat.

Ne puteti trimite lista de preturi pentru aceste servicii de scanare carti?

In general va recomandam sa ne trimiteti un email cu detaliile lucrarii dumneavoastra.

Societatea noastra incearca sa ofere servicii la cele mai mici preturi, mai ales in situatiile in care aveti mii de pagini a4 si a3 de scanat.

Ca si referinta, pretul pentru o pagina de carte scanata, incepe de la 0.5 RON TVA inclus.

Nu sunt din Cluj. Cum pot beneficia de serviciile dumneavoastra de scanare carti?

Nici o problema. Completeaza formularul de contact cu detaliile tale. Contacteaza un curier si trimite-ne cartea la adresa:

ALFASOFT SA – Strada Sarmisegetuza 21, Cluj Napoca

Colegii nostri se vor ocupa de scanarea cartii in format digital. Iti trimitem proforma pentru lucrare, iar aceasta poate fi achitata prin transfer bancar.

Daca ai o cantitate mai mare de carti, vei beneficia si de livrare gratuita pe teritoriul Romaniei, in resedintele de judet.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count: