ImageAccess WideTek 25 - scanner color flatbed A2+

Scannerul flatbed A2+ WideTEK 25 este extrem de rapid și oferă imagini de înaltă rezoluție color, alb-negru sau în tonuri de gri în formate jpeg, tiff, pdf .
Scannerul de documente A2+ WideTEK 25 poate scana aproape orice: de la cărți de vizită la cărți, ziare in centru de presă, hărți, desene de construcție, documente legate, radiografii și multe altele.
Caracteristica sa cea mai unică este capacitatea de captare a suprafețelor 3D pentru controlul calității industriale și a aplicațiilor de inspecție a suprafeței. De la tipărirea cu Braille pe cutiile de medicamente la componentele SMD de pe plăcile electronice, calitatea superioară a imaginii WideTEK 25 captează fiecare detaliu.

Scanerul are nevoie de mai puțin de trei secunde pentru a scana cel mai mare format de 18,5 x 25 inci în modul plan la 300dpi și numai 12 secunde în modul 3D la 600dpi.

SMA VersaScan - scanner color pentru documente fragile

SMA VERSASCAN este un scanner flatbed portabil pentru documente de format mare fragile sau deteriorate cum ar fi ziare, fotografii, harti, desene arhitecturale si alte originale care nu pot fi scanate cu un scanner traditional.

ImageAccess WideTek 36 Art - scanner pentru tablouri

Scannerul WideTEK 36ART permite scanarea fara contact a operelor de arta cum ar fi picturile de ulei si acrilic, desenele cu acuarele, cu carbune sau pastelate la o rezolutie optica de 600dpi si de dimensiuni de pana la 914 x 1524mm.

Scannerul WideTEK 36ART a fost conceput pentru arhivarea si reproducerea operelor de arta. Muzeele isi pot digitiza colectia proprie pentru publicare pe internet sau in cataloage de arta sau pentru imprimarea ulterioara a unor copii spre vanzarea catre vizitatori. Specialistii in reprografie pot oferi servicii de digitizare a artei plastice ca serviciu.

Scanerul de arta WideTEK 36ART este un dispozitiv de productie valoroasa pentru diverse piete si aplicatii, ca de exemplu: muzee, biblioteci, galerii de arta, expozitii, case de licitatii, institutii guvernamentale care detin arhive sau colectii speciale, diverse industrii (textile, materiale de constructii).