Noi va putem scana planurile de formate mari!

Daca doresti transformarea planurilor tale in format electronic, atunci apeleaza cu incredere la serviciile noastre de scanare a formatelor mari.

Indiferent ce tipuri de desene tehnice ai, pe hartie, carton, calc sau chiar si ozalit, te vom ajuta sa le transformi in format PDF, Jpeg sau TIFF. 

14 + 5 =

Folosim un scanner de format mare profesional. Acesta ne permite sa scanam documente tehnice variate, albnegru si color. Pentru a scana planurile dumneavoastra rapid am implementat un flux de lucru construit special pentru documentele de format mare.

Formate mari de toate tipurile

Scanarea documentelor se realizeaza la rezolutii cuprinse intre 200 si 600 dpi. De asemenea, vom scana alb negru, color sau cu tonuri de gri, iar salvarea fisierelor este disponibila in format PDF, Jpeg si TIFF. Pentru solicitari speciale putem salva in XML.

Optiuni si formate disponibile

Echipamentul nostru este dotat cu o placa speciala pentru scanarea documentelor pe ozalit sau calc. In special arhivele vechi contin acest tip de documente. Ele necesita o pregatire speciala in vederea scanarii, iar echipa noastra are experitenta cu aceste lucrari.

Scanare calc sau ozalit

Avem o vasta experienta cu societatile din domeniul constructiilor. Fie ca vorbim de dosarele de aprobari de constructie, structra sau rezistenta, arhitectura, sau chiar si predarea cartii tehnice pentru constructii private sau publice.

Scanare Dosare Constructii

Servicii de scanare color formate mari A0, A1 si A2

Indiferent de dimensiunea documentelor tale, serviciile noastre acopera intreaga gama de lucrari de scanare de format mare.

Societatea noastra iti ofera servicii avantajoase de scanare documente mari, indiferent de material, dimensiune sau stare a documentelor. 

Putem oferi si copiere si scanare planuri, ceea ce inseamna ca iti vei putea realiza toate serviciile de care ai nevoie intr-un singur loc. 

Pe langa aceste servicii, iti putem oferi plotare pentru mai multe tipuri de documente, color, albnegru, A0, A1, A2, A3, A4 sau dimensiuni intermediare. 

 

 

Scanare carti tehnice cladiri

Pentru cartile tehnice ale constructiilor iti oferim posibilitatea de copiere si scanare planuri, devize, facturi si alte elemente de importanta in acest sens.

Odata ce colectam bibliorafturile sau cutiile de arhivare fizica, le organizam in in vederea scanarii. Fie ca sunt dosare client, sau e vorba de scanare facturi, avize, poti fi sigur ca le vei putea regasi in ordinea logica a acestora.

De obicei, aceste arhive contin numeroase tipuri de documente. De aceea credem ca experienta noastra va poate ajuta in demersul dumneavoastra de a transforma cartea tehnica a constructiei in format electronic.

De ce sa apelez la dumneavoastra si nu la un print shop normal?

Avem cateva motive bune pentru care iti recomandam sa apelezi la serviciile noastre: 

  • Experienta vasta in domeniul scanarii de toate tipurile. 
  • In dotarea centrului nostru de scanare se pot procesa mai multe tipuri de documente, de la documente de format mic, format mare, documente legate sau microfilme. 
  • Specialistii nostri pot sa te ajute sa alegi cele mai bune variante de scanare a planselor. De la rezolutie, color sau grayscale ori alte elemente ce te pot ajuta cu lucrarea ta. 
  • Pe langa scanare dosare si planse, iti putem face copii la plansele tale, ori iti putem plota planse din fisiere digitale. 

Unde aveti punct de lucru?

Punctul nostru de lucru se afla in Cluj Napoca, la adresa : 

SC ALFASOFT SA 

Piata Timotei Cipariu 15

400191 Cluj Napoca 

Romania 

Ne puteti contacta la : 0264 414 642 sau la sales@alfasoft.ro

Nu sunt din Cluj Napoca, cum pot beneficia de serviciile societatii dumneavoastra?

Nici o problema. Completeaza formularul de contact cu detaliile tale. Contacteaza un curier si trimite-ne plansele la adresa:

ALFASOFT SA – Piata Cipariu Timotei 15, 400191 Cluj Napoca , 0264 414 642

Colegii nostri se vor ocupa de scanarea documentelor sau a dosarelor tale in cel mai scurt timp. 

Colegii de la departamentul financiar iti vor trimite proforma si detaliile de plata. Odata ce lucrarea a fost terminata si achitata, iti vor fi livrate fisierele si documentele fizice.