Familia de scannere pentru birou

Fujitsu fi-7140 / fi-7160 / fi-7180 / fi-7240 / fi-7260 / fi-7280

Această familie de scannere de birou oferă posibilitatea de a lege modelul de scanner cel mai potrivit în funcție de necesitatea reală a utilizatorului. în funcție de productivitatea dorită, de documentele care se doresc a fi scanate sau de volumul zilnic de scanare dorit întotdeauna unul dintre modele va fi cel potrivit.

Folosind un scaner Fujitsu fi-7140 / fi-7160 / fi-7180 veți putea scana cu ușurință documente de la dimensiunea unei cărți de vizită până la documente A4, dar ocazional și documente A3 simplă-față. 

Folosind un scaner Fujitsu fi-7240 / fi-7260 / fi-7280 veți putea scana și documente rupte sau foarte deteriorate până la dimensiunea A4 utilizând modulul scanner flatbed integrat.

Sistemul de alimentare a documentelor asigură o scanare fiabilă, indiferent de starea acestora.
Acesta are o capacitate de până la 80 coli și permite alimentarea continuă pentru scanarea unei mari varietăți de grosimi ale hârtiei ( de la 27 până la 413 g/㎡), precum și carduri din plastic. În plus, sistemul de protecție verifică documentul în mod constant pe întreaga lungime în timpul scanării și oprește automat alimentarea atunci când apare eroare pentru a evita orice deteriorare a documentului. Toate acestea oferă experiența de scanare fiabilă așteptată de la Fujitsu.

Scannerul detectează automat dimensiunea documentului atunci când scanează un set de dimensiuni mixte. Mai mult, este echipat cu senzor de înclinare pentru a detecta alinierea documentelor scanate și a corecta înclinările documentului generate de alimentare pentru un rezultat bun chiar și atunci când se scanează documente care nu sunt aliniate corect.

 

  • Fujitsu fi-7140 / fi-7240 scanează la o viteză de până la 40 coli A4 pe minut ajugând la o viteză de 80 imagini pe minut în mod duplex putând scana un volum de 6.000 documente pe zi.
  • Fujitsu fi-7160 / fi-7260 scanează la o viteză de până la 60 coli A4 pe minut ajugând la o viteză de 120 imagini pe minut în mod duplex putând scana un volum de 9.000 documente pe zi.
  • Fujitsu fi-7180 / fi-7280 scanează la o viteză de până la 80 coli A4 pe minut ajugând la o viteză de 160 imagini pe minut în mod duplex putând scana un volum de 11.000 documente pe zi.

Fujitsu fi-7460 și Fujitsu fi-7480 – scanner format A3

Scanner compact cu scanare față-verso pentru utilizare zilnică 

Aceste scannere permit scanarea de documente de o dimensiune variată până la dimensiunea A3.

Sistemul de alimentare cu documente are o capacitate de până la 100 coli și permite alimentarea continuă pentru scanarea unei mari varietăți de grosimi ale hârtiei ( de la 27 până la 413 g/㎡), precum și carduri din plastic. În plus, sistemul este prevăzut cu senzori de verificare a transportului documentului oprind automat alimentarea atunci când apare eroare pentru a evita orice deteriorare a documentului. Toate acestea oferă experiența de scanare fiabilă așteptată de la Fujitsu.

Scannerul detectează automat dimensiunea documentului atunci când scanează documente de dimensiuni diferite în aceiași lucrare. Echiparea cu senzor de înclinare pentru detecția modului de aliniere a documentelor scanate permite corecția acesteia în timpul scanării pentru un rezultat bun chiar și atunci când se scanează documente care nu sunt aliniate corect.

 

  •  Fujitsu fi-7460 scanează la o viteză de până la 60 coli A4 pe minut ajugând la o viteză de 120 imagini pe minut în mod duplex putând scana un volum de 18.000 documente pe zi.
  • Fujitsu fi-7480 scanează la o viteză de până la 80 coli A4 pe minut ajugând la o viteză de 160 imagini pe minut în mod duplex putând scana un volum de 24.000 documente pe zi.

Scaner documente – Fujitsu SP-1120N/SP-1125N/SP-1130N

Scopul acestui scanner este de a simplifica procesele de digitalizare furnizând informații în cadrul organizației. Organizațiile își dau seama că digitalizarea proceselor poate avea un impact extrem de benefic. Procesele digitalizate sunt mai eficiente și duc la costuri mai mici și la o productivitate mai mare crescând inteligența organizațională.

Scanerele din seria SP sunt concepute pentru a satisface nevoile esențiale de scanare ale organizațiilor conștiente de buget sau ale celor care fac primii pași către o abordare de scanare structurată:

  • Automatizarea rutinelor de introducere a documentelor în sistemul digitalizat: scanați, extrageți și transmiteți documentele scanate prin simpla atingere a unui buton
  • Simplificați operațiunile prin integrarea datelor capturate în fluxurile de lucru ale afacerii
  • Creați cu ușurință PDF-uri în care se poate căuta sau fișiere editabile Word, Excel și PowerPoint

Selectarea automată a profilului: Când se recunoaște un format de document cunoscut sistemul va denumi, sorta și distribui automat imaginile scanate și metadatele extrase în modul predefinit – de exempu facturile vor intra întotdeauna în sistemele financiare, cu numele furnizorului și numărul facturii incluse ca parte a numelui fișierului.
Suport LAN pentru utilizarea aceluiași scanner de întreg grupul de lucru: Datorită PaperStream IPNet utilizatorii se pot conecta rapid la orice scaner din rețea, de pe orice computer – eliberându-i de limitările cablurilor USB scurte.

Scannerele de documente Fujitsu SP-1120N/SP-1125N/SP-1130N sunt bazate pe tehnologie de scanare CIS oferind o viteză de până la 30 coli pe minut (60 imagini pe minut în mod duplex) în funcție de modelul ales.

Volumul zinic de documente scanate de până la 4.500 documente este și el impresionant pentru un scanner atât de compact.

Fujitsu N7100e – scanner de rețea cu funcții avansate

Acest scanner este echipat cu funcții de rețea pentru a face schimbul de informații mai ușor ca niciodată. Scanerul de rețea Fujitsu N7100E asigură scanarea documentelor fără a fi nevoie de un calculator cu software instalat cu viteze de scanare de 25 ppm / 50 ipm și o capacitate ADF de 50 de coli.

Funcțiile de scanare către calculator prin SMB, către adrese de email, către dispozitive mobile sau către imprimante din rețea alături de utilizarea intuitivă a ecranului tactil mare și a tastaturii de pe ecran oferă o scanare rapidă și eficientă a documentelor zi de zi. Meniul de utilizare poate fi personalizat în funcție de necesitățile fiecărui utilizator.

Dotare cu port USB pentru echipamente USB opționale: Scanerul este dotat cu port USB, astfel încât o tastatură  și mouse-ul pot fi conectate. Și alte echipamente USB, cum ar fi cititorul de card IC fără contact pentru identificarea personală poate fi conectat, în acest caz fiind necesară dezvoltarea aplicației de completare utilizând SDK-ul de control al scanerului de rețea (descărcare gratuită).