Serviciile pe care le putem oferi

Va oferim o gama larga de servicii. De la scanarea documentelor volante, pana la scanarea documentelor de format mare, microfilme sau chiar si carti. 

Scanare Documente A4 si A3

Folosim echipamente de la cei mai importanti producatori, cu viteze de peste 100ppm. Putem sa iti oferim servicii de scanare a arhivelor si transformare in format digital. 

Vezi mai multe informatii aici.  

Scanare Documente de Format Mare

Ai documente de format mare, cum ar fi plansele si documentele tehnice? Noi le putem transforma in fisiere digitale, pentru ca acestea sa nu mai ocupe atata spatiu in arhiva ta. 

 Vezi mai multe informatii aici.  

Scanare Carti si Documente Legate

In centrul nostru de scanare avem echipamente profesionale de scanare a cartilor, registrelor si alte tipuri de documente legate. Contacteaza ne pentru o oferta personalizata. 

Vezi mai multe informatii aici.  

Scanare de Microfilme

Ai microfilme si nu poti accesa documentele stocate pe acestea? Serviciul nostru de scanare a microfilmelor si microfiselor este ideal sa iti rezolvi aceasta problema. 

Vezi mai multe informatii aici.  

Microfilmarea documentelor

Acum iti poti stoca documentele cu caracter permanent pe microfilm. Suntem dotati cu mai multe echipamente de microfilmare, pentru a putea procesa cantitati foarte mari de documente zilnic. 

Vezi mai multe informatii aici.