Fujitsu fi-7600 – Scanner automat pentru documente A3

Fujitsu fi-7600 este un scaner de producție rezistent și flexibil pentru uz profesional.
Fujitsu fi-7600 vă permite să scanați documente în format peisaj A4 la 100 ppm / 200 ipm (200/300 dpi). Scanerul este potrivit pentru scanarea continuă deoarece vă permite să încărcați până la 300 de coli la un moment dat cu realimentare, ceea ce îmbunătățește eficiența atunci când scanați un volum mare de documente. În plus, pe acest scaner pot fi scanate diferite tipuri de documente, cum ar fi hârtie subțire, plicuri, carduri din plastic și documente cu pagini lungi.

Acest scanner are funcție de protecție a hârtiei care protejează împotriva blocajelor de hârtie prin detectarea anomaliilor sunetului (iSOP: Intelligent Sonic Paper Protection) și a lungimii documentului.

Fujitsu fi-7600 este prevăzut cu panou LCD pentru operare ușoară și ghidaje laterale independente pentru alinierea cu ușurință a documentelor de dimensiuni mixte.

Fujitsu fi-7700 – Scanner automat pentru documente A3

Fujitsu fi-7700 este un scaner de producție rezistent și flexibil pentru uz profesional.
Fujitsu fi-7700 vă permite să scanați documente în format peisaj A4 la 100 ppm / 200 ipm (200/300 dpi). Scanerul este potrivit pentru scanarea continuă deoarece vă permite să încărcați până la 300 de coli la un moment dat cu realimentare, ceea ce îmbunătățește eficiența atunci când scanați un volum mare de documente. În plus, pe acest scaner pot fi scanate diferite tipuri de documente, cum ar fi hârtie subțire, plicuri, carduri din plastic și documente cu pagini lungi.

În plus față de scannerul Fujitsu fi-7600 acest scanner, Fujitsu fi-7700, este prevăzut cu unitate de scanare pe sticlă (flatbed) de format A3 pentru scanarea ușoară și a documentelor deteriorate aflate în dosar.

Acest scanner are funcție de protecție a hârtiei care protejează împotriva blocajelor de hârtie prin detectarea anomaliilor sunetului (iSOP: Intelligent Sonic Paper Protection) și a lungimii documentului.

Fujitsu fi-7700 este prevăzut cu panou LCD pentru operare ușoară și ghidaje laterale independente pentru alinierea cu ușurință a documentelor de dimensiuni mixte.

Fujitsu fi-7800 / Fujitsu fi-7900

Scanner automat pentru documente format A3 cu funcții de productivitate avansată pentru scanare de volum mare

Fujitsu fi-7800 atinge viteze de scanare de 110 ppm / 220 ipm (peisaj A4, culoare, 200/300 dpi) și este capabil să scaneze până la 100.000 de coli pe zi, fiind optimizat pentru scanare centralizată.

Fujitsu fi-7900 atinge viteze de scanare de 140 ppm / 280 ipm (peisaj A4, culoare, 200/300 dpi) și este capabil să scaneze până la 120.000 de coli pe zi, fiind optimizat pentru scanare centralizată.

Această familie de Scanere este proiectată pentru a oferi o utilizare comodă de către operator. Oferă tehnologie de înaltă calitate pentru scanare fiabilă, un design ușor de utilizat moștenit de la scanerele Fujitsu high-end, precum și funcții îmbunătățite de procesare a imaginilor. Utilizatorii se pot bucura de scanare confortabilă în timp ce își îmbunătățesc semnificativ eficiența de lucru.

  • Funcție de control automat a separării și reducătorul de înclinare pentru a asigura o hrănire stabilă
  • Funcție de protejare a hârtiei pentru a preveni deteriorarea documentelor
  • Funcție de control a stivuirii + Mod de alimentare manuală pentru a scana diferite tipuri de documente
  • Proiectat să aibă dimensiune redusă cu panou de comandă și LCD pentru o scanare confortabilă
  • Mod de curățare pentru întreținere ușoară
  • Capacitate de rețea LAN certificată pentru utilizatorii Silex Device Server