Scanner Profesional de Mare Viteza | Documente pana la A3

Scanner Profesional de Documente cu Alimentare Automata

Scanerele profesionale furnizate de societatea noastra asigura versatilitate si capacitate avansata de scanare pentru cele mai multe tipuri de documente. 

Viteza de scanare poate ajunge sau chiar depasi 200 coli pe minut pentru duplex A4. De asemenea, scanerele profesionale furnizate de societatea noastra asigura o imaginea care respecta cerintele de calitate impuse chiar si de cei mai pretentiosi utilizatori.  

  • Gama foarte variata de  echipamente: scannere portabile, scanere rapide de birou, scannere de productie, scanere pentru grupuri de lucru
  • Calitatea scanarii este critica pentru orice client sau furnizor de servicii ca urmare nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata!

Scanerele Fujitsu ScanSnap ofera posibilitatea scanarii documentelor prin simpla atingere a unui buton. Sunt dedicate grupurilor mici de utilizatori sau pentru uz personal. Aceste scanere sunt capabile sa detecteze tipul documentului (factura, reteta, scrisoare, carte de vizita) si sa proceseze automat in functie de acesta.

Scanner Fujitsu ScanSnap

Scannerul de birou proceseaza rapid documentele curente in volume zilnice mici spre medii. Este un scanner compact cu alimentator de documente, dar rapid si cu functii avansate de procesare a imaginilor scanate. Dispune si de flatbed in anumite variante.

Scanner de birou

Aceste scanere de productie sunt recomandate pentru medii intensive de lucru cum ar fi scanarea rapida a unei arhive de documente. Alimentatorul automat de documente este mare pentru a creste productivitatea procesului. Acelasi lucru e valabil si pentru viteza echipamentului.

Scanner de productie

Acest echipament este un scanner de mare viteza dotat cu numeroase functii de eficientizare a procesului de scanare. Daca aveti de scanat documente zi de zi, acest echipament est singura optiune viabila pentru a va asigura ca duceti la bun sfarsit proiectul.

Scanner Industrial

Scaner Profesional Format A3

Echipamentele pe care le distribuim pot scana pana la format A3 in mod automat. Un scanner de documente profesional va poate ajuta sa creati documente PDF, iar cu un software OCR veti putea realiza conversia acestora in format text sau editabil.

De obicei aceste echipamente au o rezolutie optica de pana la 600dpi si pot scana orice greutate hartie intre 50 si 300gsm.

Cu functia de eliminare pagini albe scanam duplex de fiecare data, iar dintr-un document scanat, software-ul inclus va elimina automat paginile care nu contin informatie utila.

Aceasta facilitate este disponibila pentru scanarea A3, A4 si chiar si formate mai mici.

Rezolutie inalta si interfata USB de mare viteza

Societatea nosatra distribuie patru branduri majore de echipamente pentru scanat documente. Acestea sunt Fujitsu, Kodak, Panasonic, Canon. Am optat pentru promovarea scanerelor din seria “fi”, seria “sp” si seria “ScanSnap” de la Fujitsu deoarece ne-au impresionat prin fiabilitatea si capacitatea lor de a scana documente diverse, oferind rezultate exceptionale de fiecare data.

Cu toate ca exista si alte tipuri de echipamente pe piata in acest moment ne limitam la acele branduri cu care va putem asigura suportul ulterior de inalta calitate.

De aceea va putem asigura ca va vom livra rapid piese de schimb, consumabile sau alte elemente necesare pentru rularea in conditii optime a acestor echipamente.

5 + 9 =