Scanner Profesional de Mare Viteza | Documente pana la A3

Scanner Profesional de Documente cu Alimentare Automata

Scanerele profesionale furnizate de societatea noastra iti asigura versatilita si capacitate avansate de scanare, pentru cele mai multe tipuri de documente. 

Viteza de scanare poate ajunge si depasi 200 coli pe minut pentru duplex A4. De asemenea, scanerele profesionale furnizate de societatea noastra, asigura ca imaginea scanata respecta cerintele de calitate impuse chiar si de cei mai pretentiosi utilizatori.  

 

  • Gama foarte variata de  echipamente, de la scannere portabile, la scanere rapide de birou, sau chiar si la echipamente industriale. 
  • Produsele oferite beneficiaza in mod obligatoriu de alimentator de documente automat cu capacitate de pana la 1000 coli. 
  • Calitatea scanarii este critica pentru orice client sau furnizor de servicii. Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata!
Aceste scanere au mai multe avantaje, cum ar fi portabilitatea si pretul scazut. Sunt ideale pentru a scana rapid salva documentele in format PDF. De cele mai multe ori, ele nu pot scana documente mai mari de dimensiune A4. Functioneaza si cu baterie!

Scanner Portabil de Documente

Scannerul de Birou proceseaza rapid documente, in volume mici spre medii. Este un scanner rapid pentru un birou mic, avand o capacitate adf redusa, special dimensionata pentru loturi de documente mici si dese. Dispune si de flatbed in anumite variante.

Scanner Documente de Birou

De obicei acestea sunt scanere de productie si sunt recomandate pentru medii intensive de lucru. In general alimentatorul automat de documente este mai mare, pentru a creste productivitatea procesului. Acelasi lucru e valabil si pentru viteza echipamentului.

Scanner de Mare Viteza

Acest echipament este un scanner de mare viteza dotat cu numeroase functii de eficientizare a procesului de scanare. Daca aveti de scanat documente zi de zi, acest echipament est singura optiune viabila pentru a va asigura ca duceti la bun sfarsit proiectul.

Scanner Industrial

Scaner Profesional Format A3

Echipamentele pe care le distribuim pot scana pana la format A3 in mod automat. Un scanner de documente profesional va poate ajuta sa creati documente PDF, iar cu un software OCR veti putea realiza conversia acestora in format text sau editabil.

De obicei aceste echipamente au o rezolutie optica de pana la 600dpi si pot scana orice greutate hartie intre 50 si 300gsm.

Cu functia de eliminare pagini albe scanam duplex de fiecare data, iar dintr-un document scanat, software-ul inclus va elimina automat paginile care nu contin informatie utila.

Aceasta facilitate este disponibila pentru scanarea A3, A4 si chiar si formate mai mici.

Rezolutie inalta si interfata USB de mare viteza

Societatea nosatra distribuie 4 branduri majore de echipamente pentru scanat documente. Acestea sunt Kodak, Panasonic, Canon si nu in utimul rand Fujitsu FI si Fujitsu Scansnap.

Cu toate ca exista si alte tipuri de echipamente pe piata in acest moment, ne limitam la acele branduri cu care va putem asigura suportul ulterior de inalta calitate.

De aceea va putem asigura ca va vom livra rapid piese de schimb, consumabile sau alte elemente necesare pentru rularea in conditii optime a acestor echipamente.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire aveti.

15 + 2 =