Fujitsu SP-1120N, SP-1125N sau SP-1130N reprezinta noua generatie de scannere de documente lansata de Fujitsu in categoria produselor de scanare in retea. Alfasoft este distribuitorul acestor echipamente in Romania.

Seria de scanere Fujitsu SP, a 2-a generație – scanare zi de zi cu buget minim

Organizațiile își dau seama că digitalizarea documentelor pe hârtie poate avea un impact extrem de benefic ducând la procese de lucru mai eficiente,  la reducerea costurilor și la o productivitate mai mare, în timp ce se extrage valoarea maximă din informațiile la care au acces – creșterea inteligenței lor organizatorice.

Scanerele Fujitsu SP-1120N / SP-1125N / SP-1130N sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor esențiale de scanare ale organizațiilor conștiente de buget sau a celor care fac primii pași către o abordare de scanare structurată:

  • Automatizarea rutinelor de captare – scanează, extrage și eliberează totul doar la un buton
  • Simplificați operațiunile prin integrarea datelor capturate în fluxurile de lucru ale afacerilor
  • Creați cu ușurință PDF-uri căutabile sau fișiere editabile Word, Excel și PowerPoint
  • Optimizați arhitectura de scanare – utilizați orice scaner de pe orice computer

Software si drivere

Software-ul PaperStream Capture permite utilizatorilor Seriei Fujitsu SP să se bucure de o experiență de captare premium, în timp ce experiența și tehnologia Fujitsu oferă asigurarea calității și fiabilității.

PaperStream IP: driver compatibil TWAIN / ISIS acceptă procese post-scanare, cum ar fi OCR, curățând automat imaginile fără a fi nevoie de ajustări complicate ale setărilor. Capabilitatea sa PaperStream IP-Net poate elibera utilizatorii de nevoia de a fi conectat direct fizic la scaner utilizând conexiunea LAN. Organizațiile pot fi acum mai flexibile în modul în care își desfășoară arhitectura de scanare.

Integrați, automatizați, eficientizați: Compatibilitatea TWAIN sau ISIS înseamnă că utilizatorii pot integra datele scanate în fluxurile de lucru direct sau prin automatizarea proceselor PaperStream Capture. Configurarea rutinelor de scanare, extragerea și eliberarea doar cu un clic al profilului poate eficientiza procesele și îmbunătăți eficiența.

Functii si caracteristici de operare

Selectarea automată a profilului: Când este recunoscut un format de document cunoscut sistemul va numi, sorta și distribui automat imaginile scanate și metadatele extrase în modul predefinit – de exemplu facturile vor intra întotdeauna în sisteme financiare, cu numele furnizorului și numărul facturii incluse ca parte a numelui de fișier.

Curățarea automată a imaginilor: Procesarea imaginilor prin PaperStream IP curăță automat imaginile pentru procesele post-scanare, cum ar fi OCR, oferind o ieșire de calitate chiar și din documente murdare.

Se încadrează în orice mediu de lucru: Designul compact face ca seria Fujitsu SP să fie perfectă pentru orice spațiu de birou cu spațiu limitat.

Scanare ad-hoc: Software-ul ABBYY Finereader încorporat în PaperStream Capture recunoaște textele din imaginile scanate și le transformă în PDF-uri căutabile sau în alte formate, cum ar fi fișiere editabile Word, PowerPoint sau Excel.

Suport LAN pentru o conectivitate extinsă: Datorită PaperStream IP-Net, utilizatorii se pot conecta rapid la orice scaner din rețea, de la orice computer – eliberându-i astfel de limitările cablurilor USB scurte.

O singură atingere: Funcționarea bazată pe profil înseamnă că seria Fujitsu SP necesită o pregătire minimă a utilizatorului și reduce atât procedura de scanare, cât și eroarea utilizatorului. Butonul de scanare rapidă permite, de asemenea, scanarea imediată folosind profilul implicit de scanare.

Familia de scanere Fujitsu SP-1120N / SP-1125N / SP-1130N ajută utilizatorii să termine sarcinile de scanare într-un timp scurt, fără stres, cu performanțele sale de 20ppm / 25ppm / 30ppm (format A4, scanare color, față-verso, rezoluție 200/300 dpi). Alimentatorul automat de documente (ADF) conține până la 50 de coli de 80gsm simultan, iar viteza de scanare este menținută chiar și la 300 dpi.

Functii avansate de scanare

Scanarea cardurilor din plastic: scanerele Fujitsu SP sunt capabile să gestioneze diverse documente de la hârtie subțire până la hârtie groasă (50-209 gsm), precum și carduri de plastic pentru diverse sarcini și aplicații. În cazul serviciilor de vânzare formularele pe hârtie completate de clienți și cărțile de identitate din plastic ale acestora pot fi scanate în același timp pentru a evita clienții să aștepte.